Vasagatan 46, Stockholm, Portkod: 3535

Som kund hos Let’s Smile kommer du garanterat att få i genomsnitt upp till 8 nyanser vitare tänder. Vi har marknadens säkraste produkter som är CE-klassade och godkända.

Tandblekningsmetoder:

Let’s Smile med SDI och Smileffect.

Metoden används runt om i världen hos dem flesta tandläkarna i olika länder.
Det är en av dem mest använda metoderna i värden. Vi kan garantera 100% nöjd kund-garanti inom tandblekning. Väldigt populärt!

OBS! Avbokning måste ske senast 24 timmar innan, vid avbokning/ombokning samma dag debiteras kunden hela beloppet.

Vi på Let’s Smile utför tandblekning med de bästa metoderna, tillexempel 'SDI-metoden' som är en världsprodukt, vilket används överallt i världen, exempelvis i USA, Italien, Tyskland, Australien, Frankrike.

Vi väljer att ge dig en tandblekning med högst kvalité och med bästa möjliga resultat. Av den anledningen har vi valt att använda oss av de bästa och mest kända produkterna för tandblekning. Vi har även duktig, utbildad personal som kan utföra utmärkta tandbleknings behandlingar samt uppfylla alla dina krav som kund.

Vi kräver tandläkare undersökning inom en tre månaders period före tandblekning.  Vi hjälper dig även med tandläkare undersökning på plats! Alla undersökningar bokas separat och måste ske innan din tandbleknings behandling.

Leg. Tandläkare: Max Hagh

Vi erbjuder dig samma professionella bemötande, samma metod och samma produkt
som hos din tandläkare men till avsevärt lägre pris. 

Vi sätter alltid kunden i centrum och tar gärna emot alla frågor du kan tänkas ha för att göra dig så trygg som möjligt i din tandbleknings behandling.
Resultatet av behandlingen är beständigt och varar normalt i flera år. Rådgivningen ska dock enbart ses som rekommendation och Let’s Smile tar inget medicinskt ansvar.

Let’s Smiles tandbleknings metod utförs med plasmateknologi som är enkel, bekväm och skonsam.
Tandblekningsprocessen baseras på tillämpningen av en bleknings gelé. Denna aktiva ingrediens, tillsammans med lampan gör att tandblekningsprocessen tar ca 40 minuter!

Det är idag lika vanligt med tandblekning som att färga håret. Vi tycker inte detta är så konstigt då ett vackert leende är bland det första vi lägger märke till hos en person vi träffar för första gången.

Välj en beprövad metod för tandblekning med över 100,000 nöjda kunder bara i Sverige!
Vår metod har fått högst betyg i svensk press och media, bland annat i Expressen.

Du hittar telefonnummer och e-postadresser under kontakt .

 

Villkor..

  • Du måste ha gjort en tandläkarundersökning senast 3 månader innan tidpunkten för ditt besök.
  • Tandblekning kan inte genomföras om du är gravid eller ammar.
  • Åldersgräns: 18 år
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid.

Vi erbjuder dig..

  • Upp till 8 nyanser vitare tänder!
  • Marknadens säkraste tandbleknings produkter!
  • Alltid den senaste metoden!

Vi erbjuder dig samma professionella bemötande, metod och tandblekningsprodukt som hos din tandläkare dock till avsevärt lägre pris!

Top
0