Vasagatan 46, Stockholm, Portkod: 3535

Tandblekning
"Komplett" 
-4.685 kr- Professionell tandblekning
- Super Seal (Förseglings behandling)
- Whitening tandkräm (Opalescence 100ml)
- Värdecheck på 1.500 kr

Beskrivning:
-Tandblekning med garanterat resultat! Upp till 8 nyanser vitare tänder.

- SuperSeal  tar bort behovet av speciell kost efter en tandblekning. Tre dygn efter en tandblekning är emaljen extra känslig för nya missfärgningar, man har inte kunnat äta och dricka något som missfärgar under de 72 första timmarna detta för att emaljen behöver sluta sig. Super Seal förseglar och renmineraliserar emaljen efter en tandblekning och man kan leva som vanligt utan risk att förstöra resultatet av tandblekning. Produkten gör att kunderna kan äta och dricka som vanligt direkt efter blekningen. 

- Opalescence Whitening Toothpaste används för underhållning av resultat. 

- Värdechecken är opersonligt, giltig i 18 månader och kan utnyttjas till senare behandling. (Gäller endast ord.priser.)


 

Tandblekning
"Mellan" 
-4.240 kr- Professionell tandblekning
Super Seal (Förseglings behandling)


-
Beskrivning:
-Tandblekning med garanterat resultat! Upp till 8 nyanser vitare tänder.

- SuperSeal tar bort behovet av speciell kost efter en tandblekning. Tre dygn efter en tandblekning är emaljen extra känslig för nya missfärgningar, man har inte kunnat äta och dricka något som missfärgar under de 72 första timmarna detta för att emaljen behöver sluta sig. Super Seal förseglar och renmineraliserar emaljen efter en tandblekning och man kan leva som vanligt utan risk att förstöra resultatet av tandblekning. Produkten gör att kunderna kan äta och dricka som vanligt direkt efter blekningen.


 

Tandblekning
"Bas" 
3.690 kr- Professionell tandblekning

 


Beskrivning:
- Professionell Tandblekning med garanterat resultat! Upp till 8 nyanser vitare tänder.

Vi på Let’s Smile utför tandblekning med dem bästa metoderna ”Plasma-metoden” SDI, som är en världsprodukt, vilket används överallt i världen, exempelvis i USA, Italien, Tyskland, Australien, Frankrike.

Vi väljer att ge dig en tandblekning med högst kvalité och med bästa möjliga resultat. Av den anledningen har vi valt att använda oss av de bästa och mest kända produkterna för tandblekning. Vi har även erfaren och utbildade personal som kan utföra utmärkta tandbleknings behandlingar samt uppfylla alla dina krav som kund. 


 

Vi erbjuder dig samma professionella bemötande, metod och tandblekningsprodukt som hos din tandläkare dock till avsevärt lägre pris!

Top
0